Legújabb

Hírek

Impulse hírek

Ebben a kategóriában az Impulse Fitness edzőtermi gépekről olvashatnak híreket és cikkeket! Amennyiben kérdésük lenne valamely cikkünkkel kapcsolatban, kérjük ne habozzanak, lépjenek kapcsolatba velünk!

Impulse Fitness terméktesztek – 2. rész - IZ crossfit széria
Impulse Fitness terméktesztek – 2. rész - IZ crossfit széria Folytatjuk tesztjeink sorozatát, második részünkben a méltán érdekes és egyben már most nagyon népszerű „IMPULSE Zone” termékekkel fogunk foglalkozni. Egy új termékcsaládról van szó, amely kitűnik a többi közül: az elmúlt években felvirágzott CrossFit edzésmódszer gyakorlása során alkalmazható eszközöket találhatjuk a kínálatban. Impulse Crossfit Zone A kisebb-nagyobb CrossFit keretek és állványok mellett lapsúlyos funkc..
IMPULSE Fitness terméktesztek - 1. rész – IF széria
IMPULSE Fitness terméktesztek - 1. rész – IF széria Mivel sikerült elérnünk – a piac és mindenki igényeinek teljes körű kiszolgálásának érdekében –, hogy az összes IMPULSE Fitness termékvonalhoz hozzáférjünk és forgalmazzuk Közép-Európában, a teljes márkára rálátásunk nyílt, minden szériának a gépeit tudjuk biztosítani. Ez azért nagyon fontos, mivel a fél-profi / otthoni kategóriától a CrossFit termékcsaládon át egészen a teljesen profi és ipari színvonalig találhatunk számos gépet a kíná..
Impulse Fitness - FIBO 2014 - Beszámoló
Impulse Fitness - FIBO 2014 - Beszámoló Helszín: FIBO 2014 / 04 Köln Idén ismételten, kiemelt partnereink meghívásának eleget téve mi is részt vettünk az egyik legnagyobb és legjelentősebb fitnesz rendezvényen ami nem más, mint az évről-évre Németországban megrendezésre kerülő FIBO, mely egy óriási (kereskedelmi) fitnesz expo és kiállítás, valamint igen neves, professzionális sportolóknak szóló fitnesz és testépítő verseny is egyben. A rendezvényen minden olyan cég és gyártó (a vi..
Bemutatkozik az Impulse Fitness IT széria
Bemutatkozik az Impulse Fitness IT széria Ebben a cikkünkben bemutatjuk a közkedvelt Impulse IT szériás edzőtermi kondigép családot. Ez a széria egy könnyen használható edzőtermi minőségű professzionális edzőgépeket tartalmazó széria. Az IT szériában összesen 20db speciális egyfunkciós (slectorized) és 15db pad és állvány található. Az edzőgépeket úgy tervezték, hogy egységesek legyenek, kis helyen elférjenek és beleférjenek minden költségvetési követelménybe! Felhasználóbarát kialakítás,..