Legújabb

Impulse Fitness terméktesztek – 2. rész - IZ crossfit széria

Impulse Fitness terméktesztek – 2. rész - IZ crossfit széria

Impulse Fitness terméktesztek – 2. rész - IZ crossfit széria

Folytatjuk tesztjeink sorozatát, második részünkben a méltán érdekes és egyben már most nagyon népszerű „IMPULSE Zone” termékekkel fogunk foglalkozni. Egy új termékcsaládról van szó, amely kitűnik a többi közül: az elmúlt években felvirágzott CrossFit edzésmódszer gyakorlása során alkalmazható eszközöket találhatjuk a kínálatban.

Impulse Crossfit Zone

A kisebb-nagyobb CrossFit keretek és állványok mellett lapsúlyos funkcionális trénerek, valamint a sporthoz elképzelhető összes kiegészítő is helyett kapott a választékban. Battle rope, medicinlabdák, boxzsákok, tolódzkodó és húzódzkodó kiegészítők széles választéka.

A keretek külseje meglehetősen impozáns, a színvilág az ezüst-fekete-piros-sárga skálán mozog. Az installáció mindenképpen több emberes feladat, a vázszerkezet tartalmaz nehéz elemeket, magasabb részeket ami minimum két embert igényel. A termékek roppant masszívak és hatalmas teherbírással rendelkeznek, már első látásra látszik, hogy a minőség és a strapabírás elsődleges szempontok voltak a tervezésnél / gyártásnál. Bel- és kültéri helyszínekre egyaránt értékesítettünk ilyen állványokat és nyugodt szívvel ajánljuk is őket, hiszen a termékek színvonala gondoskodik azok elnyűhetetlenségéről, nagyon hosszú távon.

A termékek csomagolása megnyugtatóan alapos, a dobozokon belül pedig külön-külön minden alkatrész, vázszerkezeti elem és kiegészítő is be van csomagolva. Fentebb említést tettünk az összeszerelés körülményeiről, ehhez kapcsolódóan fontos megjegyezni még azt, hogy egyáltalán nem bonyolult vagy összetett feladat a keretek összeállítása. Minden alkatrész / csavar / rögzítés tökéletesten passzol a helyére.

Eléggé hamar lettek „mélyvízbe dobva” a fitnesztermekben installált első darabok, mindjárt csoportos órák és személyi edzések sora következett. A keretek a kiegészítőikkel együtt gyakorlatilag végtelen lehetőséget kínálnak a funkcionális edzések szerelmeseinek, tulajdonképpen csak a sportolók fantáziája az, ami határt szabhat a gyakorlatok számában és változatosságában. Nagy elismeréssel nyilatkoztak a vendégek és a trénerek egyaránt az első alkalmakat követően.

Összességében nagyon pozitív tapasztalatok értek minket, és jó érzés főleg másoktól, a termékek felhasználóitól ezt visszahallani. Nyolc – tíz -féle/fajta ilyen CrossFit keret található a kínálatban és rengeteg opcionális kiegészítő is elérhető, teljesen egyedi igényekre szabható tehát a dolog.

2014 / 06

Kapcsolódó termékek