Legújabb

Tesztek

Impulse tesztek

Ebben a kategóriában az Impulse Fitness edzőtermi gépekről olvashatnak teszteket és összehasonlításokat! Amennyiben kérdésük lenne valamely cikkünkkel kapcsolatban, vagy szeretnék, hogy valamely gépet leteszteljük, kérjük ne habozzanak, lépjenek kapcsolatba velünk!

Impulse Fitness terméktesztek – 2. rész - IZ crossfit széria
Impulse Fitness terméktesztek – 2. rész - IZ crossfit széria Folytatjuk tesztjeink sorozatát, második részünkben a méltán érdekes és egyben már most nagyon népszerű „IMPULSE Zone” termékekkel fogunk foglalkozni. Egy új termékcsaládról van szó, amely kitűnik a többi közül: az elmúlt években felvirágzott CrossFit edzésmódszer gyakorlása során alkalmazható eszközöket találhatjuk a kínálatban. Impulse Crossfit Zone A kisebb-nagyobb CrossFit keretek és állványok mellett lapsúlyos funkc..
IMPULSE Fitness terméktesztek - 1. rész – IF széria
IMPULSE Fitness terméktesztek - 1. rész – IF széria Mivel sikerült elérnünk – a piac és mindenki igényeinek teljes körű kiszolgálásának érdekében –, hogy az összes IMPULSE Fitness termékvonalhoz hozzáférjünk és forgalmazzuk Közép-Európában, a teljes márkára rálátásunk nyílt, minden szériának a gépeit tudjuk biztosítani. Ez azért nagyon fontos, mivel a fél-profi / otthoni kategóriától a CrossFit termékcsaládon át egészen a teljesen profi és ipari színvonalig találhatunk számos gépet a kíná..