Legújabb

Garancia és szerviz

Impulse Fitness szerviz

Cégünk az Impulse Fitness Magyarországi forgalmazója, kis és nagykereskedése, így természetesen országos szerviz szolgálattal is rendelkezünk! Szerviz telephelyeink az ország több pontján is megtalálhatóak, így gyorsan, rugalmasan és szakszerűen tudjuk ellátni garanciális, vagy garancián túli szerviz problémákat. Szervizeink márkafüggetlen szervizek, így minden típushoz tudunk segítséget nyújtani! Cégünk több márka Magyarországi forgalmazója, ezért nem csak az Impulse, hanem más márkák alkatrészeivel is rendelkezünk. Alkatrészbázisunk nagy, így alkatrészeink nagyrészét azonnal tudjuk biztosítani szükség esetén!

Amennyiben Ön szeretné a hibás terméket megjavítani, melynek garanciája már lejárt, akkor jelezze ezt felénk és futárszolgálattal postázzuk Önnek az új alkatrészt! Ebben az esetben az alkatrész beazonosítása elengedhetetlen, tehát a robbantott rajzok alapján a pontos megnevezést és cikkszámot küldje el részünkre!

 

Impulse Fitness garancia

Az Impulse Fitness márka egy nemzetközileg ismert és elismert márka, melynek a garanciája is széles és kimagasló! Cégünk, mint hivatalos és kizárólagos forgalmazó, ezeket a garanciákat természetesen továbbadja ügyfelinknek! A termékekre vonatkozó garancia minden esetben nagyon fontos és döntő tényező lehet, így mi ezeket a garanciákat az edzőtermi gépeinkre is vállaljuk! Az alábbi táblázatban megtalálhatják az érvényes garanciális időket!

Impulse garancia kondigépeknél
Leírás Garancia
Vázszerkezet 10 év vagy örökélet
Forgó csapágyak, csigák, súly blokk, szerkezeti mozgó alkatrészek, rudazat 2 év
Kábelek, lineáris csapágyak, rugók 1 év
Kárpit, markolat és minden ami a fentiekben nem szerepel 6 hónap
Impulse garancia Cardio gépek esetén
Leírás Garancia
Vázszerkezet 7 év
Kijelző (PCB) 2 év
Billentyűzet, nyomógombok 1 év
Motor vezérlés 2 év
Kopó alkatrészek (szíjak, szalag...stb) 1 év
Futópad AC motor 3 év
Futópad DC motor 1 év
Generátor / EMS / ECB fékrendszerek 2 év

Minden termékünk adatlapján az adott termékre vonatkozó garanciális leírásokat feltüntettük! Arra a termék a feltüntetett garancia az érvényes!

A fenti táblázatban szereplő garanciális idők csak az alábbiak betartása szerint érvényesek:

  1. Ez a garancia csak olyan meghibásodásokra vonatkozik, melyek a garancia idején belül merültek fel, a panaszoknak a garanciaidőn belül kell érkeznie.
  2. A már kicserélt vagy javított alkatrészekre csak az eredetileg meghatározott garanciaidőn belül, annak végéig tart a garancia.
  3. Garanciális igényekhez a vásárló köteles az Impulse Fitness-t vagy a helyi Impulse forgalmazót tájékoztatni 3 napon belül a hiba / sérülés bekövetkezte után, és bármilyen formában az Impulse Fitness vagy a forgalmazó szemrevételezésére biztosítani a gépet. A sorozatszámot változatlan állapotban be kell mutatni a sérült termékkel együtt.
  4. A garancia nem vonatkozik balesetből, visszaélésből, nem megfelelő szervizelésből, vagy nem-Impulse általi változtatásokból adódó esetekre.
  5. Egyéb esetekben az általános garanciális törvények az irányadóak - üzletszabályzatban találhatóak!

 

Garanciális igényeiket az alábbi linken tudják bejelenteni:

Garanciális ügyintézés

Amennyben kérdése van, kérjük ne habozzon, keresse fel ügyfélszolgálatunkat akik készséggel állnak rendelkezésükre!

Impulse - Futópad - Szobakerékpár - Ellipszis tréner - Evezőpad, Taposógép - Kondigép