Legújabb

IMPULSE Fitness terméktesztek - 1. rész – IF széria

IMPULSE Fitness terméktesztek - 1. rész – IF széria

IMPULSE Fitness terméktesztek - 1. rész – IF széria

Mivel sikerült elérnünk – a piac és mindenki igényeinek teljes körű kiszolgálásának érdekében –, hogy az összes IMPULSE Fitness termékvonalhoz hozzáférjünk és forgalmazzuk Közép-Európában, a teljes márkára rálátásunk nyílt, minden szériának a gépeit tudjuk biztosítani. Ez azért nagyon fontos, mivel a fél-profi / otthoni kategóriától a CrossFit termékcsaládon át egészen a teljesen profi és ipari színvonalig találhatunk számos gépet a kínálatban.

Terméktesztjeink sorozatának első részében mindjárt a fél-profi, akár otthoni felhasználásra szánt „IF” család gépeivel fogunk foglalkozni.

Impulse IF Széria

A skála rendkívül széles ezen az egy termékvonalon belül is: padok, állványok, (erő)keretek, kiegészítők, funkcionális trénerek és komoly lapsúlyos fitnesz centerek összessége alkotja az „IF” szériát.

Ahogy első ránézésre feltűnik, viszonylag egyszerűbb a gépek külseje és tervezése, a színvilág azonban variálható: az eredetileg fekete kárpit kérésre és egyedi rendelésre változtatható, ízlés szerint!

Első körben bicepsz padot, mélyhátizom edző padot, haspadot és csigás hátgépeket, illetve egy multifunkciós gépet installáltunk. A termékek csomagolását, originál állapotát nem érheti kritika, alaposan be vannak csomagolva a gépek fő elemei, az apróbb alkatrészek (csavarok, csigák, fogantyúk, stb.) pedig külön kisebb csomagolásokban, logikusan szortírozva vannak a dobozokba helyezve, mindjárt az elején megkönnyítve a dolgunkat. Az összeszereléshez rajzos útmutató tartozik. Szervizes csapatunk végezte a gépek összerakását amit figyelemmel kísértünk és egyetértettünk abban, hogy nem kell ehhez szakember, annyira felhasználóbarát a kivitelezés, hogy bárki össze tudja szerelni akár otthon egyedül is a gépeket.

Az igazán nagy pozitív csalódás azonban csak a teszteléseket követően ért minket, miután végigpróbáltuk a gépeket. Az egyszerűbb darabok – padok – olyan minőségűek, hogy igencsak diszkrét és visszafogott az otthoni / fél-profi kategorizálás. Masszívak, kényelmesek és nagyon bizalomgerjesztő minőséget tudunk megállapítani, nagy örömünkre. Ezek mindenképpen elférnek egy kisebb – közepes forgalmú konditeremben, fitnesz részlegben!

A mondhatni összetettebb darabokat (csigás hátgép, multifunkciós gép) illetően is hasonló benyomásaink támadtak. A gépek nagyon jól használhatóak, nagy mozgástartomány és kényelmes kivitelezés jellemzi őket! Összességében meglehet, hogy a gépek alkatrészei és a teherbírásuk nem tenne lehetővé egy napi 16-18 órás edzőtermi használatot és igénybevételt, viszont egy emberként jutottunk arra a következtetésre, hogy maga a mozgás és az edzés élménye semmiben nem marad el az ipari gépek nyújtotta színvonaltól!

Végkövetkeztetésképpen mindenkinek jó szívvel ajánljuk az „IF” széria gépeit – bátran állíthatjuk, hogy ha nem a legmagasabb szintű professzionális gépekre van igény, az „IF” gépcsalád a legtöbb helyen egészen biztosan megállja a helyét!

Magas és valós garanciákkal, verhetetlen ár / érték aránnyal biztosítja Önnek a termékeket – maga az importőr, egyenesen a gyártótól!

2014 / 05

Kapcsolódó termékek